fbpx

Valg av rase

Sitter du med et ønske om en hund? Ønsker du å ha hunden som en del av familien eller kanskje benytte en hund`s egenskaper til jakt, gårdhund eller annet?

Har du funnet en rase du tenker kanskje passer til deg eller er veldig usikker?

Det er utallige forskjellige raser og velge mellom. Det er også en del nye raser som er kommet de senere årene og blandingsraser. Ofte kan det være vanskelig å vite hvilke egenskaper rasen du tenker på har, men det er viktig å tenke gjennom dette før du går til anskaffelse av hund. Mange får utfordringer med atferder som ligger i en hund som eks. bjeffing og gjeting.

De fleste hunder er avlet frem fra eldre tid med spesifikke egenskaper, som kan skape utfordringer i nåværende tid.

Jeg ønsker å kunne tilby veiledning til valg av rase og tips til hva du kan være oppmerksom på med valg av oppdretter. Jeg anbefaler ikke spesifikke oppdrettere, men hva du bør se etter og eventuelt spørre om.

Dette vil være en veiledning for rase og oppdretter, og ikke en garanti for at du får de egenskapene du ønsker deg.

En hund er et individ som også kan skille seg ut fra en rasebeskrivelse.

Du sender:

E-post hvorfor du ønsker en hund:

Familieforhold, hva du ønsker å gjøre med hunden, hvor masse tid gjennom en uke du ser for deg å bruke, pelsstell og eventuelle egenskaper du ønsker og ikke ønsker. Du trenger ikke å være redd for at jeg er dømmende for dine ønsker og valg. Det viktigste er at du er ærlig for å legge best mulig grunnlag før du går til anskaffelse.

Hva du får:

1. En bekreftelse på mottatt e-post, eventuelle spørsmål jeg har og hvor lang tid jeg vil bruke for å gi deg best mulig svar.

2. Et svar/e-post på hvilke rase(r) som er antatt til å passe dine ønsker og situasjon.

3. Tilgang til å spørre om råd/veiledning for rase og ankomst av hund i en måned på e-post.


Pris: 350,-

Kontonr: 1506.26.23540