fbpx

Atferdskonsultasjon

Er du lei av at hunden din bjeffer i vinduet på alt og ingenting?

Drar hunden din i båndet på tur og det føles ut som at armen din skal dras ut av ledd eller du blir flau over at den bjeffer på både andre hunder og mennesker? Kanskje det har gått så langt at turene er et ork?

Eller hunden har noen uvaner som gjør at du er fortvilet og lei?

Mange er flaue over sin egen hund, og aner ikke hvordan de skal gå frem for å løse utfordringen. Husk at det som anses som et problem for deg, trenger ikke å være et problem for naboen. Eller kanskje naboen har snakket om et problem som du ikke anser som noe problem.

Det som definerer hundens oppførsel som en utfordring eller et problem, er din følelse av det. Selv om naboen liker at hunden sin står i vinduet og bjeffer, trenger ikke du å syntes det er greit for din hund.

Monas hundekonsultasjon hjelper deg med uansett utfordring eller problem. Det er du som vil bestemme hvilket mål vi skal jobbe mot. Ingen utfordring er for stor eller for liten.


En konsultasjon vil kunne hjelpe deg for å finne årsaken til hvorfor de ulike problemer eller utfordringer oppstår, og hjelpe deg til å bygge relasjon videre med hunden. Vi setter opp et konkret mål og legger opp hverdagen etter dette. Du er med på å bestemme hvor mye tid du ønsker å bruke på treningen og hva som anses som best for dere. Du får selvfølgelig forslag, råd og veiledning.

Hvordan foregår konsultasjonen:

Vanlig konsultasjon: Konsultasjonen innebærer først et møte har varighet på ca. 1-2 timer. Vi avtaler å møtes et sted. På møtet observeres hunden, og vi går gjennom bakgrunn, rutiner, ernæring, eventuell sykdomshistorie. Dette så detaljert som mulig for å kunne få et godt bilde. Om det er flere i familien er det supert om de ønsker å være med. Dette for å kunne høre synspunkter fra alle.

Etter møtet vil du få tilsendt en evaluering og forslag til treningsplan innen en uke. Det kan bli aktuelt å ta ytteligere undersøkelser hos veterinær eller manuelterapaut. Dette vurderes ut fra hundens atferd, historikk ect. I tillegg sender jeg deg en oppfølgingsmail som du svarer på. Konsultasjonen innebærer 2 oppfølgingsmailer. Disse vil komme ca. hver 4 uke slik at vi kan evaluere fremgang. Du vil etter konsultasjon ha mulighet til å sende spørsmål og få hjelp/veiledning uavhengig oppfølgingsmailer i 8 uker. 

Avtandskonsultasjon: Siden vi bor slik at det kan være lang avstand, tilbyr jeg også avstandskonsultasjoner. Dette foregår via telefon, e-post, eller chat. Konsultasjonen inkluderer inntil 1 timers samtale på telefon, chat eller e-post, i tillegg til e-poster over en periode på inntil 8 uker. Du får også tilsendt treningsplan i etterkant av korrespondansen. Jeg ønsker å få tilsendt film av hunden for å se atferden.

Ikke alle utfordringer/problemer kan tas med en avstandskonsultasjon. Ta kontakt så kan jeg vurdere om det er mulighet å hjelpe med avstandskonsultasjon.


Treningstime: En treningstime med fysisk oppmøte. Her møtes vi en avtalt plass og du vil få konkret veiledning på din trening. Ta kontakt for å høre hvilke utfordringer en slik treningstime passer best til.


Veiledning på nett: Her vil du få en del spørsmål per mail som må besvares. Jeg trenger også videoer av hunden siden vi ikke møtes fysisk. Når utfordringen er kartlagt tilstrekkelig får du veiledning og eventuelt en treningsplan dersom det er en konkret utfordring som må jobbes med. Ingen videre veiledning eller oppfølging etter rapport/treningsplan er oversendt. Dette passer best til mindre enkelt utfordringer.


Priser:

Konsultasjon med fysisk møte: 2250,-

Treningstime etter konsultasjon kr. 600,-


Avstandkonsultasjon: 1800,-

Ekstra råd og veiledning, 8 uker etter det som normalt inngår i avstanskonsultasjon kr. 600,-


1 treningstime med veiledning + konkret tilbakemelding på mail kr. 900,-


Veiledning på nett + konkret tilbakemelding på mail kr. 600,-


Kontonr: 1506.26.23540

Vipps: 610314

Kontakt:

 

Betalingsbetingelser: Timen må betales i forkant av konsultasjonen. Timer må avbestilles senest 24 timer før avtalen. Alt ansvar for hundens atferder er eierens ansvar. Rådene som gis er kun veiledende og det er eier som må følge opp treningen i etterkant med veiledning fra konsulenten.


Enda usikker på om dette er noe for deg? Så hva sier kunder?


Tilbakemelding etter oversendt rapport og treningsplan:

Vi har lest gjennom alle sammen og har virkelig troen på dette. Gir masse mening og nå vet vi hva vi skal se etter. Tusen Tusen takk.


Det var veldig gode tips du har skrevet. Han er blitt mer rolig og "voksen" i det siste.


Tusen takk for mange gode tips! Dette skal vi teste ut.