fbpx

Problemhund kurs – Online, 16. Januar

Kategorier: Atferdsutfordringer
Ønskeliste Share
Del kurs
Page Link
Del i sosiale medier

Om kurset

Føler du at din hund har utfordringer som er vanskelig å håndtere? Leser du på nett om blir rådvill av alle råd? Eller ønsker du et kurs som går mer i dybden utover valpekurs og unghundkurs selv om du ikke opplever utfordringer med din hund?
Da er dette kurset for deg.

Mange jeg møter syntes det er ubehagelig å gå tur med en hund eller være i situasjoner hvor hunden utagerer. Flere liker heller ikke å delta på fysiske kurs med sin hund som har atferdsutfordringer.
Dette kurset foregår på nett, der du kan følge med live på sendingene eller i ettertid om ikke tidspunktet passer for deg.
Du vil få konkrete oppgaver knyttet til din utfordring og tips/triks til andre typer utfordringer en kan møte i hverdagen.

Vi går i dybden på stress, hva dette kan gjøre med atferden, vi ser på det autonome nervesystemet og vi ser på ulike aktiviteter som kan implementeres i hverdagen hos dere.

I tillegg til generell teori, går jeg også inn i de ulike utfordringer som dere har. Om det er mer sammensatt, så har vi en direkte dialog gjennom kurstiden. Dette for at du skal få mest mulig utbytte av kurset. Du har også mulighet til å sende videoer, bilder direkte til meg både av treningen din og annet du lurer på.

I løpet av kurset får du oppgaver å jobbe med, sammen med din hund. Noen av disse er felles for alle kursdeltakere og andre er spesifikk til akkurat din utfordring.

Er du usikker på om akkurat den utfordringen du har, passer inn i dette kurset så gjerne send med PM på facebook: Monas hundekonsultasjon eller mail: post@monas-hundekonsultasjon.no. Jeg vil gjerne veilede deg.

Hvordan foregår kurset?
1-2 dager før kursstart, får du en mail med link til en lukket facebook-gruppe. I denne gruppa legger jeg ut informasjon, oppgaver og annet info. Her kan du i tillegg skrive inn spørsmål, dele bilder av din hund og legge ut videoer om du ønsker.
I denne gruppa blir også live-sendingene streamet. Men om du ikke har mulighet til å se akkurat når de sendes, da kan du se de i ettertid, så mange ganger du ønsker. Du kan også stille spørsmål i etterkant av sendingene. Dette blir selvfølgelig besvart.

Kursdato:
Oppstart 16. Januar
23. Januar
30. Januar
6. Februar
kl. 20.00. Ca. 1 time hver kurskveld.
Oppfølging 4 uker etter kursslutt.


Ps. Min. antall med kursstart 4 stk.
Ved for få kursdeltakere, kan kurset bli utsatt eller avlyst.
Du vil i såfall få beskjed og mulighet for refusjon av påmeldingavgift.

Vis mer

Hva lærer du?

  • Hundens naturlige atferd
  • Aggresjon
  • Hundens språk
  • Stress hos hund
  • Autonome nervesystem
  • Belønningsmetoder
  • Mental aktivisering
  • Miljøtrening
  • Smerter i kroppen
  • Ulike caser